Aladdin

Sultanens datter prinsesse Jasmin bliver holdt indenfor slottets mure, fordi hendes far vil beskytte hende. Men Jasmin er en stædig pige og stikker af til Agrabahs gader, for at udforske verden. Her møder hun den småkriminelle gadedreng Aladdin. Kærligheden begynder at blomstre, til den onde Jafars store fortrydelse. Han tager Aladdin til fange, men heldigvis får han hjælp af et flyvende tæppe og den magiske ånd Genie

 

128 minutter, danske undertekster

D. 26 SEPTEMPER - 2020

En helt almindelig familie

Hjemme hos Emma er alt godt. Der bor far, mor, storesøster Karoline og Emma selv. En dag brydes idyllen, da mor og far fortæller, at de skal skilles. Far vil nemlig være en kvinde. Emma er ude af sig selv, og hun har svært ved at se på sin far. Far rejser til Thailand for at blive en kvinde, og han kommer hjem som Agnete. Emma, Karoline og Agnete tager på ferie, hvor de hygger sig med manicure, svømmeture og diskodans. Det er ikke kun Emma, der har svært ved ved, at faren er blevet en kvinde, og det hjælper ikke Emma, at hendes fodboldhold laver grin med Agnete.

 

93 minutter, dansk

D. 24 OKTOBER 2020

Spider-Man Far From Home

Den unge superhelt er på rejse i Europa, men der går ikke lang tid før han kontaktes af Nick Fury og hygge bliver udskiftet med action.  

Avengers-lederen har en opgave til Spiderman, der kræver, at han arbejder sammen med quentin Beck, også kendt som Mysterio, en kriger fra en anden dimension. Superhelten får brug for sin nye makkers evner, for fjenden lurer i kulissen - denne gang i form af de mystiske elementer.

129 minutter, danske undertekster

 

D. 14 NOVEMBER 2020

Fight Girl

Bodil, der kalder sig Bo, er en fighter. Hun står overfor en stor forandring. Hendes forældre skal skilles og ikke nok med det, så skændes de hele tiden. Bo er både vred og frustreret og hun kommer ofte i problemer fordi hendes temperament løber af med hende. Hun møder pigen Joy, der dyrker kickboksning. Bo starter til kickboksning, og det hjælper hende. Hun bliver udtaget til en stor konkurrence, men hun får dog store problemer, da hun kommer til at bruge kickboksning uden for træningen. 

90 minutter, danske undertekster

D. 30 JANUAR 2021

Maleficent: Mistress of Evil

Aurora har været dronning i 5år og hendes kærlighed til prins Philip er blevet til en forlovelse. Maleficent er ikke meget begejstret for forlovelsen, men giver alligevel prins Philips en chance. Prins Philips mor Ingrid byder derimod Aurora velkommen i familien. Ingrid kan ikke lide Maleficent eller magiske væsner, hvilket skaber problemer for alle.

 

118 minutter, danske undertekster

D. 6 MARTS 2021