Captain marvel

Langt ude i rummet møder vi Kree-krigeren Vers, der sammen med andre rumvæsener og Kree-krigere kæmper for at stoppe rumterroristerne Skrulls. I 1995 lander Vers på Jorden, hvor hun fortsat jagter Skrulls, der ligeledes jagter hende. Her møder hun agenten Fury, som hun hurtigt danner makkerpar med i kampen om at bekæmpe Skrulls og redde Jorden.

Søndag den 6. oktober 2019

skammerens datter 2

Dina har arvet sin mors evner til at få folk til at føle skam. Dina og hendes familie er på flugt fra den onde Drakan, og en dag møder hun den mystiske sortemester Sezuan, som påstår, han er hendes far. Sezun har også overnaturlige evner, han kan få folk til at se og føle ting. Moderen advarer Dina om hendes far, men da hendes bror tages til fange, søger hun hjælp hos Sezun, der finder helt nye evner frem hos Dina.

Søndag den 17. november 2019

Gardians of the Galaxy 2​

Vennerne fra galaksens vogtere har opnået en form for rockstjernestatus i universet, efter de gav den onde Ronan tæv og reddede universet. Nu er de klar til endnu en omgang, og nye fjender står klar til at udfordre den sammenbragte gruppe af temperamentsfulde outsidere. Men det er noget af en overraskelse for gruppens kække leder Star-Lord, da han møder sin far for første gang.

Søndag den 12. januar 2020

Love, Simon

Simon  lever et helt almindeligt liv i en sund kernefamilie. Han går i gymnasiet og hænger ud med vennerne i weekenderne. Men selvom alt omkring Simon er i harmoni, bærer han rundt på en stor hemmelighed. Simon er homoseksuel, men har endnu ikke haft lyst til at dele det med nogen. Det ændrer sig, da en blogger, på skolens hjemmeside springer ud. Nu er missionen at finde den person og følge i hans fodspor. Men hvem er han….

Søndag den 2. februar 2020

Alladin, orginal sprog

Sultanens datter prinsesse Jasmin bliver holdt indenfor slottets mure, fordi hendes far vil beskytte hende. Men Jasmin er en stædig pige og stikker af til Agrabahs gader, for at udforske verden. Her møder hun den småkriminelle gadedreng Aladdin. Kærligheden begynder at blomstre, til den onde Jafars store fortrydelse. Han tager Aladdin til fange, men heldigvis får han hjælp af et flyvende tæppe og den magiske ånd Genie

Søndag den 22. marts 2020

© 2019 by Odsherred børne og ungdomsfilmklub.  Hvis spørgsmål /  Kontakt os her

  • Facebook