top of page

ÆLDSTE

NYT koncept for ældstegruppen.

I år tilbyder vi en ny og maratonpræget form for ældstegruppen at gå i filmklub på.

Vi skal se 4 fede film fordelt på 2 dage, en gang i oktober og en i marts, med en masse gak og gøgl mellem filmene.

I oktober får vi besøg af en stuntmand, som laver et forrygende stuntshow mellem filmene, og til marts laver vi filmkonkurrencer og bio-banko til den store guldmedalje.

Skynd jer at tilmelde jer, vi glæder os til at se jer til vores to filmdage med ældste gruppe.

spiderman.png


 

Lørdag den 8. oktober 2022

Spider-man: No way home

Det er blevet svært at være Peter Parker, da han i den sidste Spiderman film fik afsløret sin hemmelige identitet som Spiderman. Nu står den unge superhelt i den helt nye situation, at nogle hylder ham som helt og andre som skurk, hvilket kræver meget af Peter at navigere rundt i. Han beder Dr. Strange om hjælp, hvilket kun gør slemt værre, da en trylleformular går galt og åbner for helt nye virkeligheder.
 
148 minutter, danske tekster

Denijordan.png

Stuntshow med  stuntmanden Deni Jordan


 

Lørdag den 8. oktober 2022

Deni Jordan har været professionel stuntman siden 1989. Han er både stuntman og -koordinator,  og han har grundlagt Den Danske Stuntskole sammen med Martin Spang Olsen. Han har bl.a. deltaget i stunts med eksplosioner, biljagt og slagsmål. Deni vil både fortælle om, og vise, forskellige stunts. Vi har før haft Deni på besøg i filmklubben, hvor han brugte medlemmer til at vise sine stunts på.

ghostbusters.png


 

Lørdag den 8. oktober 2022

Ghostbusters: Afterlife

Den enlige mor Callie flytter, med sine to børn, til en lille by, hvor de har arvet et faldefærdigt hus af hendes far. Snart opdager de en forbindelse til de oprindelige Ghostbusters, mens spøgelserne også dukker op i byen.

124 minutter, danske tekster

Cruella_edited.jpg


 

Lørdag den 11. Marts 2023

Cruella

Filmen handler om tilblivelsen af Cruella. Hvordan Estella blev til Cruella. Den starter med en fortælling om den helt unge Estella, hvordan hun ikke passer ind nogen steder og bliver smidt ud af skolen. Estella går en meget svær tid i møde, men har et stærkt ønske om at lave kjoler og blive berømt i modeverden. Estella er snedig og kommer tæt ind på livet af hendes store idol – modellegenden Baronesse Von Hellman og nu starter forvandlingen til den egoistiske og magtbegærlige Cruella.
134 minutter, danske tekster

Coda_edited.jpg

Coda


 

Lørdag den 11. Marts 2023

Coda er et drama om teenageren Ruby, der er den eneste i sin familie, som kan høre. Hun forsøger at balancere sin skolegang med det hårde arbejde i familiens økonomisk pressede fiskeriforretning, hvor hun hjælper sine forældre og sin bror. Ruby elsker sin familie og vil rigtig gerne hjælpe med at være tolk for dem, men da det går op for hende, at hun er rigtig god til at synge, skal hun beslutte, om hun vil udleve sin drøm eller fortsat hjælpe sin familie.
111 minutter, danske tekster

bottom of page