Første gang Svindel tryller, mister han ved et
uheld sin oldefars tryllestav. Han drager afsted
for at finde den, men møder i første omgang Fup. Fup opfører sig meget anderledes end Svindel, og det kan Svindel lære noget af. Det bliver en spændende tur med Svindel og Fup i deres søgen efter tryllestaven.

En klassiske fortælling af H. C. Andersen om
tinsoldaten, der blev støbt sidst og derfor mangler det ene ben.

Vitello leger ikke med piger og han skal overhovedet ikke have en kæreste, det er klamt. Men
Kamma har småkager og hvad gør man så?

Isblomstens hemmelighed

Den standhaftige tinsoldat

Vitello får en klam kæreste

Lørdag den 5. og søndag den 6. okt 2019
OBS! De rigtige spilledatoer er:

3 små film

den Store stygge ræv

Store stygge ræv og alle hans venner spiller teater. De opfører tre teaterstykker for os. En babylevering, Den store stygge ræv og Julen skal reddes. I alle tre forestillinger, er der fuld fart på, og hele tiden sker der noget sjovt og uventet. Som når Stork er for doven til at aflevere babyen og når And og Kanin kommer til at smadre alt omkring dem, selvom de begge er utrolig søde og venlige.

Lørdag den 16. og søndag den 17. nov 2019

Peddersen og findus

Flytter hjemmefra

Findus er heldig. Han har fået en ny madras, og den vil Findus selvfølgelig ikke kun bruge til at sove på. Findus bruger den også som trampolin, så meget at stakkels Peddersen er lige ved at blive skør. Peddersen bestemmer sig derfor for at bygge et legerum til Findus uden for huset. Findus bliver så glad for sit nye legerum, at han vil flytte derud, men det var vist ikke lige meningen.

Lørdag den 11. og søndag den 12. jan 2020

Bien maja 2

Den nysgerrige og søde bi Maja er tilbage. I denne film bliver Maja inviteret til OL. Det er lige noget for Maja, og hun glæder sig. Der er dog et lille problem. Hvis Maja taber, skal hendes bikube aflevere alt deres honning til Bi-kejserinden, og det kan blive overordentligt svært at vinde, når man blandt andre er på hold med en doven bi, en gnaven edderkop og et par klodsede hærmyrer. Men en ting er sikkert. Maja vil kæmpe for at vinde.

Lørdag den 1. og søndag den 2. feb 2020

Minisekterne

Vi skal for første gang i filmklubbens historie byde velkommen til Minisekterne. Det bliver en fantastisk oplevelse, at komme med ned i insekthøjde og komme med på eventyr i Guadeloupes Nationalparker i Caribien. Det er edderkoppen og myren, der viser vej. De er på en redningsaktion, for at redde mariehønen, der ved et uheld, er blevet postet langt langt væk hjemmefra. Glæd jer til denne prisbelønnet film, helt uden tale. 92 minutter, dansk summen

Lørdag den 21. og søndag den 22. marts 2020

© 2019 by Odsherred børne og ungdomsfilmklub.  Hvis spørgsmål /  Kontakt os her

  • Facebook