MINI

4 Små film


Store ulv og lille ulv
Store ulv bor alene under sit træ. Der er stille, og det er dejligt. Pludselig ser Store ulv en Lille ulv nærme sig. Hvad mon han vil? Hvorfor kommer han over til Store ulv? Og mon ikke Lille ulv snart vil gå igen?
Fantasiven
Det er dejligt at have en fantasiven, som man kan lege med. Måske er det så godt, at man kan glemme at lege med de venner, der er i virkeligheden.  
Vitello er bagvendt 
Hvad nu hvis man vågner en morgen og er træt af alting? Er der mon så noget, man kan gøre ved det? Det kan Vitello, og det bliver ikke kedeligt.
Biernes by
Oliver på 6 år og hans venner fortæller om livet i en bikube. Vi kommer tæt på livet i en bikube og lærer om både larver, ammebier, rengøringsbier, byggebier, svirrebier, samlerbier og dansebier.


57 minutter, dansk tale


Bliv efter filmen fordi vi har inviteret 2 biavlere, der vil vise os de bi-ting de bruger og fortælle os om bier. Det bliver spændende og de har honningsmagsprøver med. De vil fortælle om bier i ca. 30 minutter.

Lørdag den 2. oktober 2021 Søndag den 3. oktober 2021

flyvende.jpeg
Peddersen og Findus- Den bedste jul nogensinde .jpeg

Peddersen og Findus: Den bedste jul nogensinde

Peddersen og Findus er sneet inde på deres gård, og Findus er bekymret for, om de kan komme ud og fælde et juletræ. Heldigvis bliver vejret bedre, og de drager ud for at fælde et juletræ. Desværre kommer Peddersen til skade med sin fod. Peddersen og Findus må gå hjem uden juletræ, og det er faktisk ikke det værste. Julen er om få dage, og de har ikke noget julemad. Mon de skal tilbringe julen uden juletræ eller julemad?

82 minutter, dansk tale

Lørdag den 30. oktober 2021

Søndag den 31. oktober 2021

Pelle Haleløs

Pelle Haleløs vokser op på landet, hvor der er stille og roligt. Der er dejligt, men en dag havner Pelle ved et uheld i storbyen.  Det er ikke nemt pludselig at være i storbyen, hvor Pelle ikke kender nogle. Heldigvis møder Pelle den søde kat Maja, og de bliver hurtigt gode venner. Men ikke alle er søde, og især Mons er ikke særlig sød ved Pelle. Måske ville det være bedre at komme tilbage til landet igen.


67 minutter, dansk tale

Lørdag den 8. Januar 2022

Søndag den 9. Januar 2022

Pelle Haleløs.jpeg
Calamity Jane.jpeg
Bølle på eventyr.jpeg

Bølle på eventyr

Hunden Bølle bor hos den meget rige baronesse. Han har er meget nemt og dejligt hundeliv, med alle de kødben han kan ønske sig. En dag dør baronessen og hendes familie jager Bølle væk, så de selv kan få hele arven. De finder dog hurtigt ud af, at de ikke kan få arven uden Bølle, så nu gælder det om at finde ham igen. I mellemtiden er Bølle havnet i byen, hvor det vilde eventyr er startet. Det er svært at være Bølle, men heldigvis får han hjælp af sangeren Zoe.

87 minutter, dansk tale

Lørdag den 5. februar 2022

Søndag den 6. februar 2022
 

Bien Maja 3 
på nye honningeventyr

Efter en lang vinter i bikuben, er det godt at komme ud i det fri igen. Bien Maja og hendes ven Willi går på opdagelse uden for bikuben. Pludselig hører de et råb om hjælp. Det er myren Chomp, der er ved at fragte Det gyldne æg til myretuen på toppen af Bonsia Bjerget. Bien Maja og Willi tilbyder at hjælp, og de kommer ud på en spændende og farefuld færd for at redde det gyldne æg.


83 minutter, dansk tale

Lørdag den 5. marts 2022 

Søndag den 6. marts 2022 

Bien Maja 3 - på nye honningeventyr.jpeg