top of page

MINI

Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn

Cirkeline og hendes søde og fjollede venner, Ingolf og Frederik, har fået en chokoladekage. Mens Ingolf og Frederik smovser kage i sig, har Cirkeline fået øje på en fin tegning af en pige på kakaopakken, der ligner hende. Cirkeline bliver meget overrasket, da pigen pludselig springer ud af pakken, og fortæller at hun hedder prinsesse Coco. Efter hende kommer en lidt vild næsehornsunge ud af pakken. De vil tilbage til Afrika, hvor de mener, at de kommer fra.
Cirkeline, Ingolf og Frederik må have hjælp af musenes bedstefar, der kan flyve dem hjem i sin flyvemaskine. De kommer afsted, men mon de når hele vejen til Afrika?


61 minutter, dansk tale

Lørdag den 1. oktober 2022

Søndag den 2. oktober 2022

cirkeline.jpeg
lille julemand.jpeg

Den lille julemand

Julemanden er ved at være gammel, og det er på tide, at han går på pension.
Det betyder, at han skal finde en afløser til at være den nye julemand. I
Australien er der en dreng der hedder Nicholas. Han kommer i lære hos
julemanden, men Nicholas har højdeskræk og tror ikke rigtig på, at han kan
lære at blive den nye julemand. Julemanden har i virkeligheden heller ikke rigtig lyst til at gå på pension, så måske skal Nicholas bare sendes tilbage til Australien.

80 minutter, dansk tale

Lørdag den 5. november 2022

Søndag den 6. november 2022

Ida og Pjalte

Ida og Mark er søskende og bedste venner. Da Mark skal begynde i skole, laver han dukken Pjalte til sin lillesøster Ida, så hun har noget at lave, mens han er væk. Ida er glad for Pjalte, og endnu gladere bliver hun, da hun opdager at Pjalte er magisk. Det tror Mark dog ikke på, så de ellers bedste venner bliver uvenner over Pjalte, og det kommer til føre dem ud på en spændende redningsaktion, hvor det er bedst, hvis de husker at blive bedste venner igen.


90 minutter, dansk tale

Lørdag den 21. januar 2023

Søndag den 22. januar 2023

ida og pjalte.jpeg
Calamity Jane.jpeg

Søstre - sommeren vi fik vores superkræfter

Far har taget Vega og Billie med på fjeldvandring i de norske fjelde. De hygger sig og alt er godt lige indtil far falder i et hul, ødelægger mobiltelefonen og brækker benet. Nu er det de to søskende, der må hjælpe far. Det betyder, at de skal vandre alene gennem skoven tilbage til bondegården, men de kan ikke lige huske vejen, og det tager dem meget lang tid at finde tilbage. Da de endelig finder hjælp, kan den ikke rigtig bruges, og de to søstre må vise hvor gode de er til at holde sammen, og  vise hvad de kan for at hjælpe far.


78 minutter, dansk tale

Lørdag den 4. februar 2023

Søndag den 5. februar 2023
 

Mumifars eventyr

Mumifar er god til at fortælle historier, og det er godt, når Mimi bliver stukket af en bi og må ligge i sengen. Mumifar muntrer Mimi op med at fortælle historier fra sin barndom, som dengang han stak af fra sit børnehjem, mødte en opfinder, sejlede på de store have, og dengang han mødte Mumimor og forelskede sig i hende.


72 minutter, Dansk tale 

Lørdag den 4. marts 2023

Søndag den 5. marts 2023

Mumifars eventyr .jpeg
bottom of page