Måske kender I F for Får fra fjernsynet. Det er de opfindsomme får med fåret Shaun i spidsen, der altid finder på sjove og skøre ting. I denne film møder fårene rumvæsnet Lu-La, eller er Lu-La nu også et rumvæsen? Der er gang i denne film, hvor der både skal bygges forlystelsespark, findes ud af om der findes rumvæsner og hvem Lu-La egentlig er. Der er ingen tale i denne film, men vi er ikke i tvivl om, at vi alle sammen godt kan forstå, hvad de “siger” i filmen.

87 minutter, uden tale

Lørdag den 3. og søndag den 4. oktober 2020

F for Får:

Fårmageddon

Hokus Pokus Alfons Åberg

Alfons Åberg ønsker sig en hund. Desværre synes Alfons far ikke at Alfons er gammel nok til at passe en hund. Da Alfons møder en gammel mand fra nabolaget, der kan trylle, kaster Alfons sig ud i trylleverden. Måske kan han ved hjælp af magi løse sine problemer. Det skal nu vise sig, at det godt kan blive lidt svært.

72 minutter, dansk tale

Lørdag den 7. og søndag den 8. nov 2020

Minisekteren

Vi skal for første gang i filmklubbens historie byde velkommen til Minisekterne. Det bliver en fantastisk oplevelse at komme med i insekthøjde og komme med på eventyr i Guadeloupes Nationalparker i Caribien.

Det er edderkoppen og myren, der viser vej. De er på en redningsaktion, for at redde mariehønen, der ved et uheld, er blevet postet langt langt væk hjemmefra.

Glæd jer til denne prisbelønnet film, helt uden tale.


92 minutter, dansk summen

Lørdag den 9. og søndag den 10. januar 2021

Ellevilde ella

Ella bor på Solbakken og det gør hendes bedste ven Mikkel også. De har det godt sammen og de finder på mange sjove ting. De har bestemt, at de skal lave en fantastisk cirkusforestilling. En dag flytter Johnny ind på Solbakken og det giver nogle problemer, for kan man godt have flere bedste venner? Det skal Ella til at finde ud af, men mon ikke hun kan det.

79 minutter, dansk tale

Lørdag den 6. og søndag den 7. februar 2021

Pelle Haleløs

Pelle Haleløs vokser op på landet, hvor der er stille og roligt. Der er dejligt, men en dag havner Pelle ved et uheld i storbyen.  Det er ikke nemt pludselig at være i storbyen, hvor Pelle ikke kender nogle. Heldigvis møder Pelle den søde kat Maja og de bliver hurtigt gode venner. Men ikke alle er søde og især Mons er ikke særlig sød ven Pelle. Måske ville det være bedre at komme tilbage til landet igen.

67 minutter, dansk tale

Lørdag den 21. og søndag den 22. marts 2021