top of page

Odsherreds

 børne- og ungdoms

filmklub

FILM SKAL SES I FÆLLESSKAB

Kære medlemmer 

Så er den gal igen. Vi er lukket ned til den 17. januar. Det betyder desværre, at vores hold den 9., 15. og 16. januar aflyses. 

Yngste skulle se Busters verden og have haft besøg af tryllekunstneren Lars U. den 16. januar. Vi prøver at flytte både Lars U. og Busters verden, så vi stadig kan få glæde af hans besøg. 

I programmet har vi programsat vores nye Bedsteforældremaraton i slutningen af januar. Vi har besluttet at udskyde den maraton til næste sæson, da vi har haft corona med i salen to gange i denne sæson, og det vil vi ikke risikere med en sal fuld af skønne bedsteforældre. 

Alt i alt betyder det, at vi først viser film igen den 6. februar. 

Vi glæder os til at se jer igen
godt nytår fra bestyrelsen 

filmklub logo.jpg

Ved køb af medlemsskab accepteres Odsherreds Børne- og ungdomsfilmklubs privatlivspolitik

TJEK VORES FACEBOOK UD

Følg os på facebook! Her kan du følge med i opdateringer og nyheder der skulle komme gennem sæsonen, samt evt. ændringer.

  • Facebook

BLIV FORÆLDERMEDHJÆLPER


Filmklubben har brug for et antal forældremedhjælpere. Forælderemedhjælperopgaven består i at hjælpe til før, under og efter forestillingerne - og sørge for at børnene får en god og tryg biografoplevelse. Ankom i god tid inden filmen og følg de sidste børn ud af salen efter filmen. Er du interesseret så skriv til os på:

 

Just_hahn@hotmail.com

bottom of page