VELKOMMEN TIL DIN FILMKLUB

Meld dig ind i Odsherreds Børne- og Ungdomsfilmklub, kontingentet er 125 kroner. Det giver dig adgang til de fem film, der vises i din aldersgruppe eller du kan købe medlemskort til en yngre gruppe.

 

Det er ikke muligt at købe enkelte billetter til én forestilling. Kun medlemmer med et medlemskort kan se film.

CORONA

Hensyn grundet covid-19

Når filmen slutter skal vi ud af de røde døre, der fører ud til parkeringspladsen.Vi beder jer om at være ekstra opmærksomme på at være der når filmen slutter. 

Og med de Corona-ord, håber vi at vi kommer gennem en sæson på hyggeligste vis, som vi plejer, uden Corona afbrydelser

Aflysning af forestillinger

I tilfælde af at vi bliver nødt til at aflyse forestillinger pga. Corona, gør vi opmærksom på, at vi ikke betaler pengene tilbage. Vi krydser finger og håber på, at vi kan vise alle filmene i denne sæson.

Ved delvis nedlukning

Hvis vi skulle komme i den situation at der kommer delvis nedlukning, altså at der kommer en begrænsning på antal af personer, der må befinde sig i biografen på samme tid. Vil der gælde først til mølle princip. Dette vil betyde at vi lukker børnene ind, og når grænsen er nået for antal af personer der må være i biografen, bliver vi desværre nød til at lukke dørene.

TILMELDING


Tilmeld jer på nettet og betal med betalingskort, skæringsdatoen for tilmelding er

d. 26 september.

Vælg den tid på dine forestillinger i din aldersgruppe, der passer dig og din familie bedst. Se tider på hjemmesiden. Aftal evt. med de andre fra din klasse, hvilken forestilling I skal vælge, så I kan følges i biografen. 
Ligeledes forbeholder vi os ret til at nedlægge en forestilling, hvis der er for få tilmeldte. Du vil så få tildelt en af de andre forestillinger i din aldersgruppe.

VIGTIGT

Medlemskortet skal I selv printe, eller have på jeres mobiltelefon.

Husk medlemskortet hver gang du skal i filmklubben. Hvis du er forhindret i at møde til din forestilling, så mød op til en af de andre forestillinger i din gruppe, og se om der er plads. Se på vores hjemmeside, hvilke tider vi viser de andre forestillinger.

EFTERTILMELDING I BIOGRAFEN INDEN FORSTILLINGEN

Vi ser helst, at I tilmelder jeg på nettet inden deadline, da det giver os mulighed for
at åbne for flere forestillinger om nødvendigt, og det giver et stort ekstraarbejde,
når I tilmelder jer i biografen. Er det smuttet for jer, vil det være muligt at købe
evt. overskydende pladser før forestillingerne mod et administrationsgebyr på
30 kroner pr. medlemsskab. Det vil sige 125kr. for medlemskortet + 30 kroner i
administrationsgebyr = 155 kroner pr. medlemsskab. Vi garanterer ikke, at der er
pladser efter den 10. september. Vi sælger ikke enkeltbilletter, da dette ikke er muligt i forhold til vores filmudbydere og tilskudsregler.

BØRN MED SÆRLIGE BEHOV

Børn med særlige behov er meget velkommen i filmklubben. Har dit barn behov for kørestolsplads, en speciel plads/fast plads i salen på grund af sine specielle behov, en medhjælper, en kuglepude eller andet, så kontakt os. Hvis I er i tvivl, om jeres barn kan magte at gå i filmklub, så få et par prøve gange uden betaling, og se om det er noget for jeres familie. Vi vil gerne have at Odsherreds Børne- og Ungdomsfilmklub afspejler det samfund, vi er en del af. Ring eller skrive til formand Belinda Just Hahn, og fortæl os om dit barns behov for at kunne gå i filmklub. Vi glæder os til at høre fra jer.