top of page

ÆLDSTE

Søndage kl 12:00

Dancing Queen

Dancing Queen handler om Harper, en ung kvinde med en passion for dans. Harper drømmer om at blive en professionel danser, men møder modstand fra sin konservative mor, der ønsker at hun skal fokusere på en mere "sikker" karrierevej. Dancing Queen er en hjertevarmende film, der fejrer dansens kraft til at inspirere og forvandle liv.

92 minutter, norsk, danske tekster

Søndag den 1. oktober 2023

Dancing Queen.jpeg
flyvende.jpeg
Guardians of the Galaxy 3.jpg

Guardians of the Galaxy 3

 

Marvels Guardians of the Galaxy Vol.3 er den 3. film om de populære superhelte, Star Lort, Groot, Rocket Racoon, Drax og Gomora. 
Peter Quill er stadig hårdt mærket efter tabet af Gomora. Han skal have styr på hele flokken for at redde universet, beskytte deres egne og søge efter Gomora. Hvis deres mission ikke lykkes, kan det betyde enden på Guardians som vi kender dem.


150 minutter, USA, danske tekster

Søndag den 19. november 2023

Gremlins.jpeg

Gremlins

Gremlins er en amerikansk gyserkomedie film, der handler om ung mand ved navn Billy Peltzer, der får en mystisk og nuttet skabning kaldet en mogwai som gave. Denne mogwai, ved navn Gizmo, kommer med tre vigtige regler. Desværre bliver disse regler brudt, og Gizmo formerer sig i flere farlige og destruktive skabninger kendt som Gremlins. Snart indtager disse skabninger byen og Billy og hans venner må kæmpe for at overleve og redde byen fra kaos.


106 minutter, USA, danske tekster

Søndag den 21. januar 2024

 
 
Gremlins.jpeg
Calamity Jane.jpeg
Ready Player One.jpg

Ready Player One

"Ready Player One” foregår i en dystopisk fremtid, hvor verden er plaget af fattigdom og overbefolkning. For at undslippe virkeligheden søger folk til OASIS, et virtuelt univers skabt af den geniale spilskaber James Halliday. Efter Hallidays død bliver det muligt at arve hans enorme formue og kontrol over OASIS. Hovedpersonen Wade Watts, også kendt som Parzival, går ind i jagten og støder på farlige modstandere og opdagelser undervejs. 


140 minutter, USA, danske tekster


Søndag den 25. februar 2023

 

Dune

Dune er en science fiction-film baseret på romanen af samme navn. Handlingen finder sted i en fjern fremtid, hvor familien Atreides sendes til ørkenplaneten Arrakis for at udvinde et kostbart stof kaldet "spice". Men deres ankomst udfordrer magtbalancen i universet og udløser en konflikt mellem forskellige fraktioner.


155 minutter, USA, danske tekster

Søndag den 17. marts 2024 

Dune.jpg
bottom of page