top of page

Mini

Lørdage kl 9:30

Sikke et cirkus

Ramonas far, Kaj, er cirkusdirektør i Cirkus Summarum. Ramona kender ikke sin mor, og når hun spørger sin far, siger han, at ‘hun er blevet spist af elefanter’.
Da foråret kommer, tager Cirkus Summarum på turné. Der er mange artister med, som du sikkert kender fra fjernsynet,  bl.a. Bamse, Onkel Reje og Rosa fra Rouladegade.
I en by, hvor de skal lave en cirkusforestilling, møder de Cirkus Suverænum. På deres plakat er der elefanter og en meget smuk dame. Nu bliver Ramona helt forvirret og løber ud i skoven og gemmer sig. Alle må hjælpe for at finde Ramona. Mon de finder hende, og får hun at vide, hvem den smukke dame på plakaten er. 

90 minutter, dansk

Lørdag den 30. september 2023

Søndag den 1. oktober 2023

Sikke et cirkus.jpeg
flyvende.jpeg
Bamse.png

Bamse

Bamse er ikke bare verdens stærkeste Bamse, han er også verdens sødeste og hjælpsomme Bamse. Hans bedste venner er Ole Opfinder og Lille Hopsa. Ole kan opfinde alt, hvad man kan tænke sig til, og Lille Hopsa - ja, Lille Hopsa er bare bange, men meget vigtig for deres venskab.
I denne film er videnskabskvinden Bianca forsvundet højt mod nord. Bamse og hans venner tager af sted for at hjælpe med at finde hende. Katten Katja tager også med, men det er ikke kun for at hjælpe. Det er vist en værre kat.


76 minutter, svensk, dansk tale


Lørdag den 18. november 2023

Søndag den 19. november 2023

Roselil og Stentrolden

 

Roselil er en sød og venlig blomsterfe. Hun bor i en smuk rose i fantasiverden Sommerlandet. Roselil føler sig meget alene og hun savner derfor en ven. Hun kommer derfor til at love at gifte sig med en sød mus, men det er vist noget værre noget. Heldigvis møder Roselil den eventyrlystne og modige sommerfugl Silke, og sammen tager de på eventyr selvom Roselil er lidt bange for alt det nye.
I Sommerlandet kommer der en ny beboer, stentrolden. Hun har en hel særlig måde at lege med nye venner, som ikke er så god. Silke får problemer med stentrolden, og Roselil må hjælpe, selvom hun ikke er lige så modig som Silke.


75 minutter, dansk

Lørdag den 20. januar 2024

Søndag den 21. januar 2024

Roselil og Stentrolden.jpeg
Calamity Jane.jpeg
Folk og røvere i Kardemommeby.jpeg

Folk og røvere i Kardemommeby

Kardemommeby er befolket af lutter skønne og fredelige folk. Alle har deres plads, og de har det godt i den lille landsby. Udenfor byen bor de tre røvere, Kasper, Jesper og Jonatan. Da  de tre røvere en dag fanges og puttes i byens fængsel, ser det ud til, at Kardemommeby bliver mere fredelig end nogensinde, men da en voldsom brand bryder ud, får de tre røvere lov til at vise, at de har andet på hjernen end guld og grønne skov.


87 minutter, norsk, dansk tale

Lørdag den 24. februar 2024

Søndag den 25. februar 2024 
 

Mini-Zlatan og onkel Tommy

Ella, også kaldet Mini-Zlatan, elsker sin onkel Tommy. Når de to er sammen, laver de sjove ting og hygger sig, men de spiller ikke fodbold, for det er Tommy ikke så god til. Da Ella pludselig skal passes hos Tommy nogle dage, skal de i Tivoli. Ella glæder sig, men så ringer det på døren, og der står Tommys kæreste Steve fra Holland, og det er ikke godt. Ella skal nu dele Tommy, og det er hun ikke glad for. Hun finder på alle mulige måder at drille Steve på, i håbet om at han tager hjem. Ella bruger både pruttemaskiner og kælerotter for at skræmme Steven, men uden held. Men hov, Steve kan lide fodbold, og det er jo godt.


81 minutter, svensk, dansk tale

Lørdag den 16. marts 2024

Søndag den 17. marts 2024
 

Mini-Zlatan og onkel Tommy.jpeg
bottom of page