MELLEMSTE

Raya og den sidste drage

I landet Kumandra levede mennesker og drager for længe siden sammen i fred og harmoni. En ond magt truede landet, og dragerne ofrede sig for at redde menneskeheden. 500 år senere er den truslen vendt tilbage, og Krigerprinsessen Raya rejser ud for at finde den  sidste drage for at redde landet og hendes folk. Hun må bruge sit sværd, sin skarpe hjerne og sit mod for at nå frem til Sisu, den sidste magiske drage. Hun har sin trofaste ven med, Tuk Tuk, det lille søde og modige bæltedyr, der ruller sig sammen som en bænkebider.

114 minutter, dansk tale


 


Søndag den 3. oktober 2021

raya_and_the_last_dragon_dkno-73171080-.webp
flyvende.jpeg
Spioner på missioner.jpeg

Spioner på missioner

Den seje stornørd Walter har hele sin barndom opfundet fede gadgets, han mor  kunne bruge i sit arbejde som politibetjent. Som voksen får han arbejde på et hemmeligt laboratorium, hvor de udvikler våben til hemmelige agenter. 
Den ellers dygtige Superagent Lance får problemer og opsøger Walter for at få hjælp. Det får han, men det går ikke lige efter planen, noget går helt galt. Walter og Lance må herefter arbejde tæt sammen for at få tingene på plads. 

102 minutter, dansk tale

Søndag den 31. oktober 2021

Pinocchio

Den gamle mand Gepetto føler sig ensom og trist i sit træskæreværksted. Han skærer en dukke af træ og drømmer, at dukken var en rigtig dreng. Gepettos ønske går i opfyldelse, og Pinocchio viser sig at være en kvik og dejlig dreng, som er fuld af spilopper. En dag stikker Pinocchio af med et omrejsende teater, og han rejser rundt i Italien for at optræde sammen med dem. Undervejs bliver Pinocchio kidnappet. Han slipper fri og begynder den eventyrlige og farefulde rejse tilbage til sin far Gepetto. 


119 minutter, dansk tale

Søndag den 9. januar 2022

Pinocchio.jpeg
Calamity Jane.jpeg
Falkehjerte.jpeg

Falkehjerte
besøg af falkoner Frank Skaarup

Katja er en pige på 9 år, der bor i en forstad til København. Hun interesserer sig meget for fugle, elsker deres fløjten og følger deres liv fra sit hemmelige træ i skoven. En dag bliver det et voldsomt uvejr, mens hun er ude i skoven, men det lykkes hende at redde livet på en sjælden vandrefalkeunge, som er faldet ud af reden. De søger ly i en parkeret lastbil, men uheldigvis kører lastbilen dem til en fremmed by i Italien. Her møder Katja den onde Don Fanucci, som samler på udstoppede fugle. Heldigvis møder hun også søde Carlo, som hjælper hende med at redde falkeungen fra udstopning. 


80 minutter, danske + falkonershow 45 minutter = ca. 2 timer

Søndag den 6. februar 2022 
 

Lassie kommer hjem

Lassie er verdens modigste hund og Frederik er en dreng på 12 år, der ofte er ensom og har det svært i skolen. De to er uadskillelige venner, og da Frederiks far mister sit arbejde, må familien flytte til en lejlighed, hvor man ikke må have hund. Det er en katastrofe, men Greve von Springer tilbyder at passe Lassie. Han er imidlertid ikke særlig sød ved Lassie, som stikker af. Frederik løber hjemmefra sammen med grevens barnebarn Pernille, og det bliver en lang og farefuld eftersøgning for at finde Lassie, inden familien flytter til deres nye hjem, som Lassie ikke kender.

 
96 minutter, dansk tale

Søndag den 6. marts 2022
 

Lassie kommer hjem.jpeg