Vildheks

12 årige Clara føler sig anderledes. Ikke som de andre populære piger i klassen. Hun vil allerhelst bare gerne passe ind. Hun bor sammen med sin mor, og på en helt almindelige dag, bliver hun i en mystisk tåge angrebet af en stor sort kat. Den river hende til blods, og Clara flygter hjem til sin mor. Men moderen reagerer ikke som ventet, og næste dag opdager Clara at hun kan tale med dyr. Da Clara kort efter bliver syg, tilkalder moren sin søster Isa, og snart lærer Clara, at hun ikke er som alle andre – at hun som sin moster er en Vildheks. Clara flytter ind til mosteren for at lære at styre sine kræfter, og her møder hun Kahla, mosterens anden lærling, opdager at den sorte kat er hendes vildven og at der er andre, mere farlige væsner derude.

Lørdag den 28. og søndag den 29. sep 2019

Mary og Troldkvindens blomst

Mary en almindelig pige, der er flyttet ud på landet for at bo hos sin grandtante Charlotte. Mary har svært ved at falde til i sine nye omgivelser, der hverken byder på de store eventyr eller nye venner. En dag forfølger hun en mystisk kat ind i en nærliggende skov, hvor hun opdager et gammelt kosteskaft og en besynderlig lysende blomst. Blomsten viser sig hurtigt at være magisk og før Mary ved af det, flyver kosteskaftet hende højt op over skyerne og afsted til en magisk skole for troldmænd og troldkvinder. Her møder Mary skolens rektor Madam Mumlegøg og den geniale Doktor Dee. Men bag den fortryllende overflade lurer skumle planer om magiske eksperimenter og kræfter, selv ikke den mægtigste troldkvinde kan styre!

Lørdag den 2. og søndag den 3. nov 2019

Wonder

Drengen Auggie Pullman er født med et deformt ansigt, der har medført 27 operationer og forhindret ham i at gå i almindelig folkeskole. Men nu er han klar til at starte i femte klasse, og Auggie ønsker blot at blive behandlet som enhver anden. Hverdagen i femte klasse er dog hård, når man er anderledes, og skolestarten byder på masser af udfordringer for både Auggie, hans skolekammerater og hans familie. Men det bliver også en mulighed for alle at udvikle sig og lære at acceptere, at det er umuligt at være ordinær, når man er født som noget helt særligt. WONDER er en rørende og morsom fortælling om at man ikke skal gemme sig i mængden, når man er født til at skille sig ud.

NB! Filmen vises med engelsk tale. Det er en fejl, at der står med dansk tale i det trykte program. 

Lørdag den 18. og søndag den 19. jan 2020

De Utrolige 2

Endnu mere fart over feltet, eksploderende babyer og masser af superhelte tricks. Den Utrolige familie er tilbage. 

Det er igen blevet forbudt være superhelt, så familien Utrolig må leve deres liv som almindelige mennesker, noget der byder på mange udfordringer. Da Fru Tarr – eller Elastipigen som hendes hemmelige identitet er – tilbydes arbejde som superhelt med kamera, så alle hendes gode gerninger kan vises, siger hun straks ja. Det betyder at Hr. Tarr må passe børn og hjem, noget der volder ham noget besvær i starten. Da superskurken Skærmhackeren dukker op, med budskabet om at mennesker fortaber sig i skærme i stedet for at være sammen (!) går Elastipigen straks til kamp. Men hvem er skurk og hvem er helt – og hvad er mon grænserne for Baby Tarrs ulykker.

Lørdag den 22. og søndag den 23. feb 2020

Ulvehunden

Fortællingen om Ulvehunden fra Jack Londons klassiske roman er fortalt på film mange gange. I denne animationsudgave følger vi bogen tæt, og fra Ulvehundens synspunkt følger vi først opvæksten sammen med moderen, der efter at være blevet såret får overgivet sin hvalp til en gruppe mænd, så den kan være sikker. Ulvehunden optages i en indianer stamme og får navnet Hvidtand. Skurken Smukke Smith ser dog andre muligheder med den stærke Ulvehund, og han franarrer høvdingen Ulvehunden, for træne den til hundekamp – til døden.

Lørdag den 7. og søndag den 8. marts 2020

© 2019 by Odsherred børne og ungdomsfilmklub.  Hvis spørgsmål /  Kontakt os her

  • Facebook