top of page

MELLEMSTE
 

Lørdage kl. 12:00

Vildbassen

Det eneste Torbens far ønsker sig er lidt fred. Men Torbens fantasi giver ham hele tiden problemer. Torbens bedste ven hedder Harry, men Torbens lege ender altid med ballade, og får dem i fedtefadet. Efter aftale med en lokal landmand, bliver Torben i sommerferien sat til at hjælpe på hans gård, således at han ikke har for megen fritid, og landmanden så forhåbentlig kan holde teenageren i gang.

80 minutter, dansk

Lørdag den 30.  september 2023

Vildbassen.jpeg
flyvende.jpeg
Minions - historien om Gru.jpeg

Minions - historien om Gru

 

Nu skal vi endelig se hvordan det hele startede med de små gule fyre “The Minions”, og hvordan Gru blev det, han blev som voksen og hvorfor. Vi befinder os i 70’erne, hvor Gru er barn i en forstad. Det er årtiet for bukser med svaj, knæhøj karse, bred ymer og disco, men Gru er mere optaget af superskurke og specielt De 6 slyngler, som han er kæmpe fan af. Gru har udtænkt en plan for at blive ond nok og drømmer om at blive verdens bedste superskurk, så han kan blive medlem af De 6 Slyngler.

88 minutter, USA, dansk tale

Lørdag den 18. november 2023

Landet af glas

Filmen handler om den unge dreng Jas, som bor alene på et nedlagt gartneri sammen med sin far, der er lastbilchauffør og ofte er væk. En dag finder Jas en pige og en gammel dame, der skjuler sig i familiens lade. De kalder sig Neia og Alva, ser underlige ud og siger, at de er en slags elverfolk, der ikke kan vende tilbage til deres hjem dybt inde i skoven. Jas beslutter sig for at hjælpe, selvom det betyder modstand fra hemmelige agenter. Sammen med sin ven Isak kommer den unge dreng snart på sporet af en meget sjælden og kostbar genstand, som muligvis er Elverfolkets helbredende perle. Nu starter den vilde jagt for at redde Jas’ nye venner.


89 minutter, dansk

Lørdag den 20. januar 2024

 
Landet af glas.jpeg
Calamity Jane.jpeg
Mary og troldkvindens blomst.jpeg

Mary og troldkvindens blomst

Mary er en almindelig pige, der er flyttet ud på landet for at bo hos sin grandtante Charlotte. Mary har svært ved at falde til i sine nye omgivelser, der hverken byder på de store eventyr eller nye venner. En dag forfølger hun en mystisk kat ind i en nærliggende skov, hvor hun opdager et gammelt kosteskaft og en besynderlig lysende blomst. Blomsten viser sig hurtigt at være magisk, og før Mary ved af det, flyver kosteskaftet hende højt op over skyerne og af sted til en magisk skole for troldmænd og troldkvinder. Her møder Mary skolens rektor Madam Mumlegøg og den geniale Doktor Dee. Men bag den fortryllende overflade lurer skumle planer om magiske eksperimenter og kræfter, selv ikke den mægtigste troldkvinde kan styre.


103 minutter dansk tale

Lørdag den 24. februar 2024

Bad Guys

Hr.Ulv er leder af en berygtet gangsterbande: Bad Guys, som foruden ham selv består af vennerne Hr. Haj, piratfisken Don Piranha, Sir Slange og edderkoppen Frøken Tarantella. Grundet ufattelig mange røverier, er banden verdens mest eftersøgte skurke. Da de bliver sat under lås og slå, laver Hr. Ulv en aftale, som skal komme dem til gode: Banden vil nu fremover kun gøre gode gerninger... MEN kan de holde ord? Med hjælp fra deres mentor Professor Marmalade begiver banden sig igen ud i verden, og Hr. Ulv opdager, at det at gøre godt, kan give ham, hvad han i al hemmelighed har drømt om: accept fra omverdenen! Så da en ny skurk truer byen, må Hr. Ulv gøre alt, hvad han kan for at overtale sine venner til også at arbejde i en god sags tjeneste, da banden står foran deres største kup nogensinde.


105 minutter, USA, dansk tale

Lørdag den 16. marts 2024 

Bad Guys.jpeg
bottom of page