top of page

MELLEMSTE

Bølle Bob - alle tiders helt

“Han er grov, men han er sjov”... Bølle Bob kommer til at stå i spidsen for børnene på Lilleby Skole, da borgmesteren pludselig vil lukke skolen og ødelægge Lilleby ved at bygge en kemisk fabrik.  har Borgmesteren har overtalt skoleinspektøren, frøken Friis, ved at love hende en fin stilling på den nye skole i Storeby. Heldigvis kan Bølle Bob andet end at lave ballade, han får nemlig den ide, at børnene skal lave en musical for at støtte skolen. Når børnene holder sammen, bliver det svært at være den onde borgmester, for børnene stiller til kamp med rockmusikeren Valde, der hjælper med børnenes musical.


84 minutter, dansk

Søndag den 2. oktober 2022

Bølle Bob - alle tiders helt.jpg
flyvende.jpeg
Ron - virker næsten altid.jpeg

Ron - virker næsten altid

En fremtidsfilm, hvor drengen Barney er den eneste, der ikke har en robotven. Han er i forvejen meget genert, har astma og føler, at han gør alting forkert. Hans familie får endelig råd til at købe en B-bot, men det viser sig, at robotten Ron har fejl. Filmen handler om livet i skolen mellem børn og robotter og vi forstår, hvordan robotterne og teknologien kan komme til at styre børnenes venskaber og måden, de tænker på. Robotterne kommer til at styre lidt for meget, og Ron kommer til at finde nogle lidt mærkelige venner til Barney, men kan også få sat skolegårdens hårde bananer på plads. Det viser sig, at børn og robotter kan blive gode venner, og at man kan være en god ven, også selv om man ikke er perfekt. 

106 minutter, dansk tale

Søndag den 6. november 2022

Encanto

Et sted i Colombias bjerge bor en familie i et stort gammelt hus, der på mange måder er fortryllet. Børn, forældre og bedsteforældre bor sammen, og de har alle sammen superkræfter - undtagen pigen Mirabel. Hun må som den eneste klare sig uden magi, og det synes hun er hårdt og meget uretfærdigt. Familiens fine hus begynder at revne, og alle må hjælpes ad med at redde huset, for pludselig virker magien ikke længere. Mirabel er nu på lige fod med sine magiske familiemedlemmer og hun finder ud af, at man kan være stærk, også selv om man er født lidt anderledes.


100 minutter, dansk tale

Søndag den 22. januar 2023

encantodkplakat.jpeg
Calamity Jane.jpeg
Calamity Jane.jpeg

Calamity Jane - Vestens vilde datter

Filmen handler om nybyggerne - de første europæere, der i 1800-tallet rejste over Atlanterhavet og befolkede Amerika. Martha Jane er pigen, der rejser videre over prærien sammen med sin familie i en karavane med andre familier.  Da Marthas far kommer til skade, må hun klæde sig ud som dreng og overtage ansvaret for at passe hestene og forsørge familien. Det er et farligt liv på prærien, men Martha Jane er ikke bange for nogen eller noget - heller ikke drenge der vil slås. Hun kommer i fare, men hun bliver reddet af en soldat, som lærer hende at læse kort, så de rejser den rigtige vej. Soldaten stikker af med familiens ting, og Martha Jane får skylden. Derfor må hun af sted for at finde soldaten, så hun kan bevise, at det ikke var hendes skyld.


85 minutter, dansk tale

Søndag den 5. februar 2023 

Robotbror

En dansk fremtidsfilm, hvor verdens klimaproblemer er klaret, og hvor alle børn har fået en personlig robot som assistent, der ligner rigtige mennesker. Undtagen Alberte, for hendes robot er gammel og ligner en bamse. Hun er ked af det, fordi kammeraterne i skolen griner ad hendes robot, der er pinlig og fortæller godnathistorier hele dagen. Da Alberte har fødselsdag, får hun den nyeste robotmodel. Vennerne bliver misundelige, og hun begynder at mærke ægte følelser for robotten Konrad, den mest menneskelignende robot nogensinde. Eller er han overhovedet en robot? Konrad og Alberte begiver sig ud i en kamp mod det firma, der producerer robotterne, og undervejs rejser de rundt i et univers, der er skabt af deres egen fantasi.


84 minutter, dansk

Søndag den 5. marts 2023 

robotbror.jpeg
bottom of page