Peberbanden og

den sorte konges forbandelse

På en skoletur besøger Mias klasse Gruber-familiens landsted. De finder hurtigt ud af at huset er hjemsøgt og onde kræfter er på spil. Der sker mærkelige ting som symboler der dukker op på gulve og vægge, dyr der bliver syge, en lade der brænder ned, og drikkevandet der bliver sort. Mia og klassekammeraten Benny vil finde ud af, hvad der sker, og trods det at Mia ikke bryder sig meget om den nye klassekammerat Johannes, så viser det sig, at han er et godt kort at have på hånden. Det bliver en spændende og farefuld færd


99 minutter dansk

Lørdag den 3. og søndag den 4. oktober 2020

FROST 2

Alting går godt i Arendal. Men pludselig sker der unormale ting, der komme til at ændre alting. Elsa begynder at høre en sang, som ingen andre kan høre, en sang der kalder på hende. I byen sker der mærkelige ting. En stærk vind blæser ind over kongeriget, vandet forsvinder, ilden går ud og jorden ryster. Elsa sørger for at få landsbyboerne i sikkerhed. Else, Anna, Kristoffer, Svend, og Olaf opsøger troldene, som fortæller, at de skal tage ud til den fortryllede skov og finde ånden, der er sur over noget der skete i fortiden. De drager alle afsted, men turen til den fortryllede skov viser sig at være langt mere farlig end ventet.

104 minutter dansk tale

Lørdag den 7. og søndag den 8. Nov 2020

Sune vs. Sune

Sune vs. Sune er en hylende morsom og opfindsom film. Sune har det godt i sin klasse. De andre kan lide ham, og endnu vigtigere så kan Sophie lide Sune. Alt er godt, men så dukker der en ny dreng op i klasse. Han er cool, han er sej, og så hedder han oven i købet Sune. Den nye Sune udfordrer hele tiden Sune i coolness, og nye Sune vinder hver gang.
Sune må tænke sig godt om. Hvordan vinder han klassen og Sophie tilbage, uden at være ond over for nye Sune, og er det overhovedet muligt.


89 minutter dansk tale

Lørdag den 9. og søndag den 10. januar 2021
(Trailer er svensk, filmen vises med dansk tale)

Min sommer med Tess

Endnu mere fart over feltet, eksploderende babyer og masser af superhelte tricks. Den Utrolige familie er tilbage. 

Sam er den yngste i familien, og han har derfor indset, at alle de andre vil dø før ham. På familiens sommerferie beslutter han derfor at øve sig i at være alene, så kan er klar den dag han bliver alene. Sams planer bliver dog spoleret af at Tess også holder sommerferie samme sted som ham. Tess er en pige med fuld fart på, og hun tænker ikke på at øve sig i alenetid. Tværtimod, når man er sammen med Tess, så sker der hele tiden noget. Hun har fundet ud af, at hendes biologiske far er i nærheden, og planen er nu at få Sam til at hjælpe sig med at finde ham.


88 minutter danske undertekster

Lørdag den 6. og søndag den 7. feb 2021

Bjørnene fra Sicilien

En historiefortæller og hans datter søger ly for kulden i en bjerghule. Datteren er nervøs for bjørne, men faren fortæller, at der ikke er bjørne på Sicilien mere. Ikke desto mindre dukker en bjørn op fra mørket. Far og datteren tilbyder at opføre en historie til gengæld for husly. De fortæller historien om dengang bjørnene kom til Sicilien. Da far og datter er færdige med historien, viser det sig at historien slet ikke er færdig, og at bjørnen kan fortælle den rigtige slutning på historien.


82 minutter dansk tale

Lørdag den 27. og søndag den 28. marts 2021