Drømmebyggerne

12-årige Minna bor sammen med sin far og sit marsvin Viggo. En dag fortæller faren, at hans nye kæreste og datter flytter ind hos dem. Minna bliver ikke glad, hun prøver dog at være sød og rar over for hende - for sin fars skyld. En nat møder Minna drømmebyggerne i en drøm, hvor hun opdager, at man kan ændre menneskers måde at være på ved at ændre deres drømme. Hun overtaler sin nye ven drømmebyggeren Gaff til at ændre sin bonussøsters drømme - også selvom det er strengt forbudt. Det går godt i starten, men da Minna en nat ændrer drømmene for meget, går det galt. Det får store konsekvenser, og nu er gode råd dyre.


81 minutter dansk

Lørdag den 26. og søndag den 27. sep 2020

Bjergkøbing rejser

til månen

Kan man egentlig eje selveste månen? Det spørger Ludvig sig selv om, alt imens hans venner Theodor og Sofus ivrigt hjælper den norske regering med at komme til månen for at gøre krav på den. Hvad ingen ved er, at regeringen har flere skumle planer på denne månerejse. Et rumkapløb er skudt i gang, efter det er blevet bestemt ved lov, at man nu kan eje selveste månen! Opfinder Theodor og Sofus går i gang med at bygge, og synes det er spændende. Ludvig derimod synes noget er mærkeligt og ser mere skeptisk til. Hele landet følger med lille Bjergkøbing. Da rumraketten skal sendes op, kommer Ludvig ved et uheld ind i den sammen med Sofus og statsmanden Vigfus. Denne mand er især interesseret i månens særlige støv, der er det, der får den til at lyse så klart, men det kan vist også bruges til andre ting.


75 minutter dansk tale

Lørdag den 24. og søndag den 25. okt 2020

Showtime ved juletid

Så er det endelig blevet jul, og hvad er mere traditionelt, end at lave julekrybbespil. Vi befinder os i en lille engelsk by, hvor privatskolen og den lokale folkeskole konkurrerer om at lave årets bedste show af et julekrybbespil. Paul, som arbejder på den lokale skole Sct. Bernadette, blev aldrig skuespiller men lærer i stedet for. Hans ex-kæreste derimod rejste til Hollywood for at blive det. Inspektøren på pauls skole synes, at de igen skal sætte alle sejl til og lave et brag af et krybbespil. Paul er modvillig, men han får hjælp af den sjove Mr. Poppy, og pludselig rygtes det, at Paul’s ex-kæreste kommer fra Hollywood og ser skolens krybbespil.


105 minutter dansk tale

Lørdag den 14. og søndag den 15. nov 2020

Trools på verdensturné

Nu er Trolls tilbage igen, og denne gang skal vi følge dem på en Verdensturné! Det bliver et helt fantastisk eventyr, som fører til, at de pludselig opdager, at der er mere end én slags trolls, de er faktisk hele 6 forskellige trolde-stammer og hver med sin musiksmag. Spørgsmålet er nu, om de kan mødes til et fælles musikalsk topmøde, og sammen glæde sig over musikken trods det, at de spiller hver deres genre? Kan Techno-Trolls enes med Rock-Trolls? Synes Klassisk-Trolls, at det er værd at lytte til Pop-Trolls? Og hvad med Country-Trolls og Funk-Trolls? Kan de mødes og enes på kryds og tværs alligevel?


90 minutter dansk tale

Lørdag den 30. og søndag den 31. jan 2021

Gooseboy

Viggo bor alene med sin mor. Han bruger al sin fritid på at spille VR-spillet Gooseboy. En dag ringer pigen Vigga på døren. Hun vil gerne have en sommerkæreste og sætter sig for at det skal være Viggo. Vigga inviterer sig selv til middag hos ham. Lige inden hun kommer, flyver en gås ind i vinduet på altanen, og Viggo tror den er død. Den vågner heldigvis, men har mistet evnen til at sige som en gås, og i stedet taler den som et menneske! Den præsenterer sig som Nissemand, og fortæller at resten af dens flok er på vej mod nord. Pga dens brækkede vinge spørger den om Viggo kan hjælpe ham. Da Vigga kommer, vil Viggo vise hende gåsen, men den er væk! Så nu går jagten ind på at finde den, og et større eventyr begynder for Viggo.


87 minutter dansk

Lørdag den 6. og søndag den 7. marts 2021