top of page

YNGSTE

Søndage kl 9:30 eller 12:00

Syng 2

Den altid optimistiske koala Buster Moon og hans trup er i gang med forberedelserne til deres mest ekstravagante show nogensinde. De får lov til at opsætte deres musical af den nådesløse ulv, Jimmy Crystal, på én betingelse - at de kan overtale verdens mest afsondrede rockstjerne til at medvirke. Lykkes dette ikke, kommer de i problemer med Jimmy….


110 minutter, USA, dansk tale

Søndag den 24. september 2023

Syng 2.jpeg
flyvende.jpeg
Guldhornene.jpg

Guldhornene

De tre søskende Sofie, Jonas og Emma er flyttet til København, hvor deres far Asbjørn har fået nyt job på Nationalmuseet. Pludselig dukker guderne Loke, Thor, Ydun og Heimdal op for at forhindre, at de ægte Guldhorn falder i de forkerte hænder og derved truer menneskeheden med at uddø. Børnene indvilliger i at hjælpe guderne, hvis guddommelige kræfter ikke rækker så langt i et moderne og højteknologisk samfund, og sammen planlægger de et storslået kup mod Nationalmuseet!

88 minutter, dansk

Søndag den 12. november  2023

Skolen med de magiske dyr

 

Ida starter på en ny skole, men hun har svært ved at få venner. I samme klasse går drengen Benjamin, som har det på samme måde, og aftenen før 1.skoledag, ser de begge et stjerneskud på himlen. De ønsker begge at få en ven. Deres bønner bliver hørt, da den mystiske lærer Ms.Cornfield lover, at to elever vil få sig et magisk dyr, der for evigt vil være deres ven. Valget falder på Ida og Benjamin. Midt i glæden over hver deres nye dyreven, den ældgamle og kloge skildpadde Henrietta og den snedige ræv Rabbat, begynder genstande pludselig at forsvinde fra skolen. Nu er det op til Ida og Benjamin og deres magiske dyrevenner at opklare sagen om den hemmelige skoletyv.


93 minutter, tysk, dansk tale

Søndag den 14. januar 2024

Skolen med de magiske dyr.jpeg
Calamity Jane.jpeg
Kiki - den lille heks.jpeg

Kiki - den lille heks

Den 13-årige Kiki må, som familietraditionen foreskriver, forlade sine forældre og barndomshjem for at komme i lære som heks. Udover sit kosteskaft medbringer Kiki sin trofaste følger - den talende kat, Gigi. Kiki må dog snart sande, at det er svært at gøre heksekarriere - især når man befinder sig i en fremmed by med hjemve og hverken har penge eller et sted at bo. Heldigvis har hun dog et særligt talent for at flyve på sit kosteskaft og åbner et lille budservice for at tjene penge. Med dette begynder tingene at se meget lysere ud for den lille heks, end hun havde regnet med.


109 minutter, japansk, dansk tale

Søndag den 4. februar 2024 
 

Folk og røvere i Kardemommeby

Kardemommeby er befolket af lutter skønne og fredelige folk. Alle har deres plads, og de har det godt i den lille flække. Udenfor byen bor de tre røvere, Kasper, Jesper og Jonatan. Da trioen fanges en dag og anbringes i byens fængsel, ser alt ud til, at Kardemommeby bliver mere fredelig end nogensinde. Da en voldsom brand bryder ud, får de tre banditter lov til at vise, at de har andet på hjernen end guld og grønne skov.


87 minutter, norsk, dansk tale

Søndag den 10. marts 2024
 

Folk og røvere i Kardemommeby.jpeg
bottom of page