YNGSTE

Luna og den magiske krystal

Da en skov er truet af mangel på vand, mødes dyrene til krisemøde. Hver dråbe vand skal samles i et græskar til fælles brug, men det bliver smadret ved et uheld. Pindsvinet Luna får ofte skyld for uheld i skoven - hun er nemlig fuld

af energi og fantasi. Luna ser sig selv som en frygtløs heltinde; modsat vennen Tjum, som er

et ængsteligt egern. Den store fugl, Krage, fortæller sagnet om en magisk vandkrystal på toppen af et hvidt bjerg. Den er blevet stjålet af Kongen i en bjørnegruppe, som holder vandet tilbage til sig selv - og derfor tørrer alting ud i skoven.


98 minutter, dansk tale

 

Lørdag den 9. oktober 2021

Søndag den 10. oktober 2021 


 

luna og.jpeg
flyvende.jpeg
flyvende.jpeg

Flyvende farmor

Evas far er flyveleder og hendes mor er luftkaptajn. Deres sommerferie bliver aflyst, fordi der er for mange, som skal på ferie. I stedet stikker Eva af sammen med farmor. De tager ud for at lede efter farfar, som forsvandt efter tre dage og nætter med farmor. Han faldt altid i søvn, når han var meget glad, så de fleste regner ikke med at se ham igen. Farmor er dog sikker på, at de vil mødes i Rom, som aftalt for længe siden. På deres tur møder de rigtig mange folk.

78 minutter, dansk

Lørdag den 6. november  2021

Søndag den 7. november  2021

Busters verden 2021  besøg af tryllekunstner Lars U.

Buster er en elleve årig dreng med en stor plan: Han vil være tryllekunstner! Han får hjælp af den gamle Hr.Larsen - "magiens mester", og Busters familie synes ikke altid om hans trylleri, men kan se, at han kan fine tricks. Buster går i en helt almindelig folkeskole, hvor han underholder den ret ligeglade klasse med sine trylleshows. Han får dog chancen for at vise hele byen, hvad han kan til et talentshow. En dag møder Buster den smukke Joanna, og så der sker der spændende ting og sager.


92 minutter, dansk + trylleshow 30 minutter = 2 timer

Søndag den 27. januar 2022 

Busters verden 2021.jpeg
Calamity Jane.jpeg
Calamity Jane.jpeg

Calamity Jane

En karavane af nybyggere rejser over prærien. I karavanen er Mary Jane og hendes familie. Da hendes klodsede far bliver skadet, må Jane hjælpe familien videre. Hun er ikke bange for nogen eller noget - heller ikke drenge der vil slås. Pludselig er hun i fare, men hun bliver reddet af en soldat. Han lærer hende at læse kort, så de rejser den rigtige vej. Soldaten forsvinder pludseligt en nat - sammen med karavanens værdier. Jane beskyldes for at have stjålet dem, så hun bliver nødt til at lede efter soldaten for at bevise sin uskyld. 
85 minutter, dansk tale

Lørdag den 26. februar 2022

Søndag den 27. februar 2022 
 

Croods 2

Familien har bosat sig i Morgendagen, hvor de aldrig mangler noget: masser af mad og drikke. Der går dog ikke længe, før Croods-familien finder ud af, at de ikke har bosat sig i et tomt område. Familien Bedrested er en familie, der lever af at dyrke landbrug. De to familier forstår ikke hinandens måde at leve på - med hvert sit værelse, daglige bade og parfume er langt fra hulefamiliens. Croods-familiens ældste søn, Thunk, bliver besat af stenalderudgaven af en Ipad - ny og spændende opdagelse.
95 minutter, dansk tale

Lørdag den 12. marts 2022

Søndag den 13. marts 2022
 

Croods 2 .jpeg