Jakob og Peter Plys

Hvis jeg siger: Hundredemeterskoven, Grisling, Æsel, Tigerdyr og alle de andre, så ved du nu, at vi selvfølgelig taler om vores allesammens Peter Plys og hans gode ven - drengen Jakob. Der holdes en afskedsfest for Jakob, da han skal starte på kostskole, hvilket de alle er rigtig kede af. Jakob lover at han aldrig vil glemme Plys. Men som tiden går sker der en masse ting, og med ét er Jakob blevet voksen, og glemmer helt barndommen og sine gamle venner. Livet går sin gang, og pludselig får han besøg af Plys midt i London, der er gået igennem den hemmelige dør, hvor man aldrig

ved hvor man ender. Spændende bliver det at se, hvad de to gamle venner nu skal udrette sammen.

Lørdag den 21. og søndag den 22. sep 2019

Den lille julemand og det magiske snefnug

Den gamle julemand skal på pension, og så tilhører jobbet Nicolas, som kun er syv år. Og hurtigt kommer der grus i julemandens værksteds ellers så velsmurte maskineri. Julen er nu for alvor i fare, mens Nicolas kæmper for at finde sit sande jeg og undgå voksenitis - at blive voksen for hurtigt! Vil det lykkes for ham at undgå det eller bliver han ramt?

Lørdag den 26. og søndag den 27. okt 2019

Kaptajn Bimse

Anna på 7 år har svært ved at falde i søvn, for i morgen er det hendes fødselsdag og hendes ynglingsdukke Sofie er glemt oppe i sommerhuset i Rørvig. Anna tænker på hende, og hvordan det må være at ligge der helt mutters alene uden nogen af være sammen med. Puttet godt ned under dynen hører Anna pludselig en brummen. Anna får besøg af en lille gul flyvemaskine ved navn Zanzibar samt flyets besætning: Kaptajn Bimse og andenpiloten Goggeletten. Sammen drager de nu ud på spændende og magiske eventyr.

Lørdag den 4. og søndag den 5. jan 2020

Pjuske flyver fra reden

Vinteren står for døren, og efter en dejlig sommer, er det tid for Pjuske og hans familie at trække sydpå. Men Pjuske har ikke haft held med flyvetimerne, og forhindres derfor i at komme med sin familie, og han efterlades helt mutters alene på Island. Han beslutter sig for at krydse øen i håb om at nå den mystiske dal til trods for han endnu ikke kan flyve, og på sin vej slår han derfor følge sammen med den skøre fugl Rypert. Pjuske har hørt, at Paradisdalen en dal, hvor det aldrig bliver vinter. Dog er det ikke uden fare, for på Island befinder sig den snedige rovfugl - Dyster. Mon det lykkes dem at sætte en fælde op og få ram på Dyster én gang for alle, så alle de andre fugle igen vender hjem til sommeren

uden at skulle risikere at blive spist af ham?

Lørdag den 25. og søndag den 26. jan 2020

Dumbo

Da den lille elefant Dumbo kommer til cirkus første gang, bliver han drillet på grund af sine store ører. Hans ven - musen, Timothy - gør sit bedste for at hjælpe ham, men de store ører skaber hele tiden nye problemer for ham. Men så pludselig en dag opdager de at Dumbo har et skjult talent og kan noget helt usædvanligt, som aldrig er set før i et cirkus. Denne klassiker fra Walt Disney byder på en skøn fortælling om venskab, mod og måske nogen gange det sværeste at turde vise til andre - nemlig, kunsten at vove troen på sig selv.

Lørdag den 29. feb og søndag den 1. marts 2020

© 2019 by Odsherred børne og ungdomsfilmklub.  Hvis spørgsmål /  Kontakt os her

  • Facebook