top of page

YNGSTE

Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger

Kalle bor sammen med sin far og mor i et pænt villakvarter. Alt er godt, og en lille ny baby ville også være godt. Inden længe venter familien sig en lille ny. Da den lykkelige dag oprinder, og den lille ny kommer til verden, viser det sig, at hun har nogle hudlapper på ryggen. Kalle mener, at det er vinger, og han er begejstret for dem.
Det er dog ikke alle, der er vilde med dem, så mor og far overtales til at få dem fjernet. De tager afsted med Lille, som lillesøster hedder, uden at sige det til Kalle. Da han finder ud af det, tager han afsted for at forhindre det. Der er dog mange forhindringer, og spørgsmålet er, om han når det i tide.


90 minutter, dansk

Søndag den 25. september 2022

flyvende.jpeg
1460165339-8eabcdca5ddade890e2cf80120f88a57d24491a4.jpeg

Mission: Red julemanden

Bernard er en håbløs drømmer af en opfindernisse. Han bliver tit til grin, fordi hans opfindelser mislykkes. Da julemanden bliver kidnappet, vil han én gang for alle vise, at han dur til noget: Han vil redde julemanden fra den onde Neville Baddington og hans onde mor Vera. De vil nemlig afsløre julemandens hemmelighed om, hvordan han kan nå at aflevere gaver til alle børn juleaften.
 
84 minutter, dansk tale

Søndag den 30. oktober  2022

Lille Allan - den menneskelige antenne

Allans  forældre bliver skilt, og han flytter sammen med sin far i en lejlighed. Sommerferien føles lang og ensom for Allan, fordi han ikke har nået at få nye venner. Heldigvis møder han sin nabo Helge, som er besat af ufoer. Helge beder Allan om at være menneskelig antenne, og prøve at komme i kontakt med rumvæsener.  Majken, et tankelæsende rumvæsen, nødlander på Jorden, og der opstår et uventet venskab mellem hende og Allan. Desværre opdager en skør samler Majken. Med hjælp fra Helge skal de to nu arbejde sammen og sørge for, at hun ikke kommer i kløerne på den gale samler. 


85 minutter, dansk 

Søndag den 15. januar 2023 

lille_allan_plakat.jpeg
Calamity Jane.jpeg

Clifford - den store røde hund

Emily er ny pige i klassen. Hun mobbes af de smarte piger og bliver kaldt "Fattighjem", fordi hun samler flasker til velgørenhed. Hun må passes af sin onkel Carney, da hendes mor skal til Chicago et par dage. Men moderen er ikke vild med det, for han er glemsom og holder ikke aftaler. På en gåtur i parken møder de en ældre herre, som ejer et dyreinternat. Emily forelsker sig i en lille rød hund. "Bli'r han stor?", spørger hun, og manden svarer, at det afhænger af hendes kærlighed til den. Hun får den ikke med hjem, men dagen efter opdager Emily, at den er blevet puttet i hendes skoletaske. Næste morgen er der sket ting og sager i lejligheden!


97 minutter, dansk tale

Søndag den 26. februar 2023 
 

Yakari på store eventyr

Yakari er en lille indianerdreng, som lever sammen med sin sioux-stamme på prærien. Han elsker eventyr, og sammen med sine to venner og hunden Hængeøre, øver han sig i at blive en rigtig kriger! Stammen jager de bisoner for at have noget at spise, og det gør de til hest. Yakari har udset sig en særlig lille mustang - altså en pony - som bliver kaldt Lille Torden. Han sværger, at han en dag vil fange den, og i en middagslur viser Store Ørn sig i en drøm. Yakari skal dog nogle udfordringer igennem, før hans ønske kan gå i opfyldelse.


80 minutter, dansk tale

Søndag den 19. marts 2023
 

yakariplakat.jpeg
bottom of page